Skip to main content

Leto

2011

2011
8 januarja, 2011

Pohod članov PD Gornja Radgona Trstenjakovi domačij

V soboto 8. januarja je v organizaciji PD G. Radgona in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran sedmi pohod k Trstenjakovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Pivec.
2011
10 januarja, 2011

Bolšji sejem v Orehovcih

Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira pred GD Orehovci Bolšji sejem na katerem prodajalci ponujajo najrazličnejše, predvsem stare predmete. Sejem kateri se že organizira tretjo leto, privabi veliko ljudi kateri iščejo kakšen stari predmet za dopolnitev svoje zbirke.
2011
15 januarja, 2011

MAJOLKINA POROKA

VESELA NOVICA-POROČNI ZVONOVI SO ZAPELI Z veseljem sporočamo da sta se v Soboto 15. Januarja, 2011 poročila dva naša člana. Draga mladoporočenca Naj se vama skupno življenje spremeni v pravljico, ki nikoli ne mine, naj ljubezen traja in traja, naj ne bo prepirov in sivine. ampak samo veselje, smeh in čudoviti nepozabni čarobni trenutki v dvoje! ČESTITAMO!
2011
5 februarja, 2011

Antunjov pohod od Negove in Sv. Jurija v Cerkvenjak

Antunjov pohod od Negove in Sv. Jurija v Cerkvenjak Gasilsko društvo Sv. Jurij ob Ščavnici in Turistično društvo Negova – Spodnji Ivanjci že več let na Antunjovo nedeljo, ko v župniji Sv. Antona v Cerkvenjaku praznujejo farnega zavetnika, pripravljata pohod na Antunjovo žegnanje. Letošnjega 7. pohoda se je udeležilo 50 pohodnikov, ki so prehodili 7 kilometrov dolgo pot. Pohoda so se udeležili tudi člani TD Majolka!
2011
10 februarja, 2011

Komedije – enodejanke Dramske Skupine ČRNEČE

SMEH TROSI MED LJUDMI ZLATA ZRNA SREČE Je zapisal George Feydeau pisec komedij kateri je napisal tudi komedije katere so predstavili igralci Dramske Skupine iz Črneč v organizaciji TD Majolka. Komedije enodejanke z naslovom: ZASPITE, ČE VAM REČEM in NE SPREHAJAJ SE NO ČISTO NAGA! so do solz nasmejale številčne obiskovalce v prostorih GD Orehovci.
2011
12 februarja, 2011

Tečaj priprave in peke “Pic in Potic”

V Soboto 12. Februarja je TD Majolka pripravilo tečaj priprave in pečenja pic in potic. Tečaj je organiziran pri prijazni družini Hamler na Ptujski cesti. Tečaj je vodil učitelj praktičnega pouka peke kruha iz Mariboru g. Stanko Vorih. Dobrote so udeleženci tečaja, šestnajst se jih je udeležilo, pekli v krušni peči in na koncu so slastne dobrine tudi degustirali.