Skip to main content

Leto

2016

2016
9 januarja, 2016

Tradicionalni pohod do rojstne hiše dr. Antona Trstenjaka v Rodmošcih

V soboto 9. januarja je v organizaciji PD G. Radgona, TD Majolka in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran 12. Spominski pohod do rojstne hiše akademika prof. dr. Antona Trstenjaka, velikega Prleka in velikega Slovenca svetovnega slovesa, kateri je vse svoje življenje posvetil človeku in iskanju poti do njega. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom pripravili toplo okrepčilo in planinsko malico na Orehovskem vrhu pri družini Šolar. Pohoda se je udeležilo okoli 200 pohodnikov iz cele Slovenije.
2016
27 februarja, 2016

Občni zbor TD MAJOLKA

V soboto 27. Februarja 2016 so se člani TD Majolka zbrali na letnem občnem zboru na Turistični kmetiji Hari. Podana so poročila o delovanju TD Majolke v preteklem letu, in plani za leto 2016, poročilo blagajnika in nadzornega odbora. Vsa poročila so bila enoglasno sprejeta z strani prisotnih članov. Na občnem zboru so bili navzoči tudi vabljeni predstavniki društev z katerimi TD Majolka sodeluje v prirejanju raznih prireditev. Po občnem zboru je sledilo druženje ob prigrizku in napitkih vseh zbranih.
2016
10 aprila, 2016

Tradicionalna spomladanska čistilna akcija TD MAJOLKE

V nedeljo 10. Aprila, 2016 je potekala tradicionalna čistilna akcija v organizaciji TD Majolke in to od vile Hold kjer smo se zbrali do Zbigovec kjer smo akcijo končali. Akcija je potekala po dveh smereh in to skoz vas Črešnjevci mimo "Uprave" po Orehovskem vrhu do Zbigovec in druga skozi vas Črešnjevci mimo otroškega vrteca in po dolini do Zbigovec. Akcije so se razen članov TD Majolke udeležili tudi Člani PGD Zbigovec ter predstavniki krajevne skupnosti Črešnjevci-Zbigovci. Čistilne akcije se je udeležilo okoli 25 prostovoljcev.