Skip to main content

Leto

2012

2012
7 januarja, 2012

Pohod članov PD Gornja Radgona Trstenjakovi domačiji

V soboto 7. januarja je v organizaciji PD G. Radgona in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran osmi pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka k njegovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.
2012
25 januarja, 2012

Bolšji sejem

Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira pred GD Orehovci Bolšji sejem na katerem prodajalci ponujajo najrazličnejše, predvsem stare predmete. Sejem kateri se že organizira četrto leto, privabi veliko ljudi kateri iščejo kakšen stari predmet za dopolnitev svoje zbirke.
2012
28 januarja, 2012

Predstavitev TD Majolka na sejmu ALPE ADRIA – Turizem in prosti čas

V soboto 28. januarja je v Ljubljani na prostorih Gospodarskega razstavišča organiziran sejem ALPE-ADRIA Turizem in prosti čas. V okvirju Pomurskih Turističnih društev smo se tudi Turistično društvo Majolka predstavili na sejemskem prostoru. Naše članice so pripravile dobrote iz koruze in ajde, z katerim smo pogostili obiskovalce sejma in našega razstavnega prostora.
2012
17 februarja, 2012

Komedija “KROJAČ ZA DAME”

V petek 17. Februarja je v GD Orehovci organizirala TD Majolka v sodelovanju z Dramsko skupino KD Črneče komedijo "Krojač za Dame". V "Krojaču za dame" (Tailleur pour Dames) se vsa zgodba plete okoli doktorja Moulineauxa. Ker hoče prikriti nedolžno izven zakonsko zvezo, si izmišljuje vse bolj neverjetne laži, dokler se vanje še sam tako ne zaplete, da je proti svoji volji prisiljen odigrati nehvaležno vlogo "Krojača za dame"
2012
3 marca, 2012

Tečaj priprave in peke krofov in flancatov

V Soboto 3. Marca je TD Majolka organizirala tečaj "Priprave in pečenja krofov in flancatov". Predaval je učitelj praktičnega pouka za pekarstvo na Izobraževalnem centru PIRAMIDA Maribor, Srednja šola za prehrano in živilstvo g. Stanko Vorih. Recept za izdelavo KROFOV
2012
24 marca, 2012

Očistimo Slovenijo 2012

V Soboto 24. Marca so se člani TD Majolka udeležili vseslovenske prostovoljne čistilne akcije "Očistimo Slovenijo 2012". Na Orehovskem vrhu so člani prevzeli čiščenje dveh lokacij. Ostali člani so se udeležili čiščenja v svojih krajih.