Skip to main content

Leto

2018

2018
6 januarja, 2018

Tradicionalni 13. pohod do rojstne hiše dr. Antona Trstenjaka v Rodmošcih

V soboto 6. januarja, 2018 je v organizaciji PD G. Radgona in TD Majolka organiziran 13. Spominski pohod do rojstne hiše akademika prof. dr. Antona Trstenjaka, velikega Prleka in velikega Slovenca svetovnega slovesa, kateri je vse svoje življenje posvetil človeku in iskanju poti do njega. Zbralo se je preko 150 pohodnikov. Domačim pohodnikom so se v velikem številu pridružili planinci, ki so prišli iz Škofje Loke, Savinjske doline, Maribora, Repenj pri Vodicah, Lenarta, Železnikov ter še iz mnogih drugih krajev naše domovine. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom pripravili pogostitev na domačiji J. Knipliča na Orehovskem…
2018
20 januarja, 2018

7. Antonov nočni pohod v Cerkvenjaku

V soboto 20. januarja, 2018 so se na povabilo TD Cerkvenjak člani TD Majolka udeležili 7. tradicionalnega "Antujovega" nočnega pohoda. Zbirališče pohodnikov je bilo ob 17. uri na parkirišču pod cerkvijo v Cerkvenjaku, od koder smo se odpravili v smeri Brengove, Komarnice, Cogetincev in nazaj v Cerkvenjak. Dolžina pohoda je bila približno 10 kilometrov, hoja je trajala tri ure. Po vseh vaseh so domačini pripravili tople napitke in prigrizke. Pohoda se je udeležilo 11 članic in članov TD Majolke.
2018
10 februarja, 2018

Meddruštveno pustno tekmovanje v pikadu “Bar ob Muri”

V soboto 10. Februarja, 2018 so TD Majolka in "Bar ob Muri" priredili meddruštveno pustno tekmovanje v pikadu. Tekmovanja se je udeležilo sedem ekip iz naše regije. Prvo mesto: Društvo Invalidov G. Radgona Drugo mesto: T.D. Brod Sladki Vrh Tretjo mesto: Š.T.D. Mahovci Vsi ostali pa četrto mesto.
2018
3 marca, 2018

Meddruštveno tekmovanje v pikadu pri TD Čemaž

V soboto 3. Marca, 2018 smo se člani in članice TD Majolka, na povabilo TD Čemaž z katerim že leta lepo sodelujemo, udeležili tekmovanja v pikadu v GD Podgorje. Tekmovanja se je udeležilo devet ekip iz naše regije. TD Majolka je sodelovala z dve ekipi. Ekipa TD Majolka je osvojila prvo mesto.
2018
16 marca, 2018

Volilni Občni Zbor TD Majolka

V Petek 16. Marca 2018 so se člani TD Majolka zbrali na volilnem letnem občnem zboru na Turistični kmetiji Hari. Podana so poročila o delovanju TD Majolke, v preteklem letu, in plani za leto 2018, poročilo blagajnika in nadzornega odbora. Zaradi odstopa dosedanjega predsednika, članov upravnega odbora ter predsednika nadzornega odbora in predsednika disciplinske komisije, smo člani društva izvolili novo vodstvo, predsednico in člane upravnega odbora. Za nadzorni odbor in disciplinsko komisijo pa so bile nadomestne volitve.