Skip to main content

Leto

2013

2013
5 januarja, 2013

Pohod članov PD Gornja Radgona in TD Majolka Trstenjakovi domačiji

V soboto 5. januarja je v organizaciji PD G. Radgona, TD Majolka in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran deveti pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka k njegovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.
2013
30 januarja, 2013

Družabno srečanje z Turističnimi društvi in tekmovanje v pikadu

V soboto 26. januarja smo bili povabljeni z strani Športnega društva Mahovci in Gostilne "Vrtnica" na družabno srečanje z tekmovanjem v pikadu v Gostilno "Vrtnica " Zgornje Konjišče. Tekmovanja se je udeležilo pet ekip in to Športno društvo Mahovci 1,Športno društvo Mahovci 2, Društvo Čemaž, Turistično društvo Majolka in Bar Claudia. V ekipi TD Majolka so tekmovali: Fridau Janko, Fridau Dragica, Simonič  Ivan, Simonič  Majda in Fras Borut.
2013
3 februarja, 2013

Stand up komediji avtorja Aleša Nadaša

V Nedeljo 3. Februarja je bila odigrana prva izmed treh predstav abonmaja, ki jih organizira TD Majolka iz Orehovec. V stand up komediji avtorja Aleša Nadaša je zaigral Gorazd Žilavec, ki je med drugim tudi režiser, v vlogi Bena Sagadina iz priljubljene tv serije "Lepo je biti Sosed". V dvorani gasilskega doma v Orehovcih so se obiskovalci do solz nasmejali ob spremljanju komedije.
2013
3 marca, 2013

Bolšji sejem

Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira pred GD Orehovci Bolšji sejem na katerem prodajalci ponujajo najrazličnejše, predvsem stare predmete. Sejem kateri se že organizira četrto leto, privabi veliko ljudi kateri iščejo kakšen stari predmet za dopolnitev svoje zbirke.