Skip to main content

Leto

2014

2014
11 januarja, 2014

Pohod članov PD Gornja Radgona in TD Majolka Trstenjakovi domačiji

V soboto 11. januarja je v organizaciji PD G. Radgona, TD Majolka in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran deseti pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka k njegovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.
2014
22 februarja, 2014

Komedija »Norci pred ambulanto« v izvedbi KUD Vitomarci

V soboto 22. Februarja je TD Majolka organizirala, v okvirju spomladanskega abonmaja 2014, predstavo »Norci pred ambulanto« v izvedbi KUD Vitomarci. V polni dvorani GD Orehovci smo se nasmejali iz vsakdanjega življenja, tokrat iz pacientov kateri čakajo v čakalnicah na zdravnika.
2014
1 marca, 2014

Turnir v PIKADU Janžev vrh

V soboto 01. Marca je TD Majolka in Bar Jahač organizirala v gasilskem domu Janžev vrh, turnir v pikadu. Sodelovalo je osem ekip sosednih Turističnih društev. Zmagovalci turnirja so ekipa "Trio Mahovci" drugi so bili ekipa "Majolka 2" in tretji ekipa "TD Čemaž".
2014
5 aprila, 2014

Sodelovanje na tekmovanju v Pikadu pri TD Čemaž

V soboto 5. Aprila smo se člani TD Majolka, na povabilo TD Čemaž, udeležili na tekmovanju v pikadu. Udeležilo se je devet sosednjih društev. Prvo mesto je osvojila ekipa TD Majolka, drugo mesto ekipa Trio Mahovci in tretje mesto ekipa PGD Podgorje.