Skip to main content

Leto

2015

2015
10 januarja, 2015

Pohod članov PD Gornja Radgona in TD Majolka Trstenjakovi domačiji

V soboto 10. januarja je v organizaciji PD G. Radgona, TD Majolka in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran 11. Spominski pohod do rojstne hiše akademika prof. dr. Antona Trstenjaka, velikega Prleka in velikega Slovenca svetovnega slovesa, kateri je vse svoje življenje posvetil človeku in iskanju poti do njega. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo in planinsko malico na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.
2015
28 februarja, 2015

Komedija “Prevare” iz abonmaja “Z Majolko do smeha”

V soboto 28. Februarja je začel abonmaj "Z Majolko do smeha" z prvo komedijo Anice Močivnik – Prevare v izvedbi KUD Ivana Lončariča iz Trnič. Komedija je zaigrana v domačem narečju, v katerega je vsebino komedije postavila režiserka Mira Lončarič. V predvolilnem času se tudi na lepo urejeni kmetiji dogajajo čudne stvari, še zlasti, če gostje prihajajo prehitro.
2015
5 marca, 2015

Bolšji sejem v ZBIGOVCIH

Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira pred GD Zbigovci Bolšji sejem na katerem prodajalci ponujajo najrazličnejše, predvsem stare predmete. Sejem kateri se že organizira sedmo leto, privabi veliko ljudi kateri iščejo kakšen stari predmet za dopolnitev svoje zbirke, ali pa kaj za svojo uporabo, spominek.